Disclaimer

Aansprakelijkheid Primalbbq.nl

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op consumenten die primalbbq.nl gebruiken. Door gebruik te maken van de primalbbq.nl website gaat de consument akkoord met de onderstaande voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Primalbbq.nl behoudt zich het recht voor om de voorwaarden op ieder moment aan te passen. Het is de verantwoordelijkheid van de consument om regelmatig de voorwaarden te lezen. De onderstaande overeenkomst bevat enkele afwijzingen van aansprakelijkheid.

Online aankopen via primalbbq.nl

Primalbbq.nl verkoopt zelf géén producten, de organisatie beperkt zich tot het weergeven van webshops met de bijbehorende producten. Wanneer een consument heeft besloten om tot een online aankoop over te gaan, bestelt de consument deze direct bij de betreffende shop.

Het kan zijn dat kleuren, materialen en andere specificaties afwijken van de door Primalbbq.nl genoemde specificaties. In zo’n geval zijn wij op geen enkele manier verantwoordelijk voor verkeerd geplaatste bestellingen.

Wij zijn slechts een overzicht en linken door naar producten. Dat wil dus zeggen dat wij op geen enkele manier invloed of verbondenheid hebben met de producten. Daarom zijn wij op geen enkele manier aansprakelijk en willen wij erop wijzen dat het bezoeken van deze websites op eigen risico is.

Thuiswinkelwaarborg

Verschillende webwinkels zijn gekenmerkt met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, dat door de brancheorganisatie Thuiswinkel.org is verstrekt. Dit keurmerk geeft aan dat een webwinkel aan bepaalde voorwaarden voldoet, het geeft echter nooit de garantie dat de uitvoering van een bestelling perfect verloopt.

Reviews door consumenten

Op primalbbq.nl geven consumenten reviews over de kwaliteit van producten en de uitvoering van een bestelling door webshops. Aan de reviews van consumenten zijn geen voorwaarden te verbinden. De reviews zijn slechts meningen van consumenten op basis waarvan de keuze voor een bepaald product of een webshop gemaakt zou kunnen worden.

Foutieve informatie

primalbbq.nl toont producten van verschillende webshops. Wanneer er veranderingen plaatsvinden bij de webshops, zoals product- of prijswijzigingen, kan het voorkomen dat deze webshops dit niet tijdig doorgeven aan primalbbq.nl.

primalbbq.nl houdt de wijzigingen van de webshops zo goed mogelijk bij.

Conflicten

Primalbbq.nl zal zo goed als in het vermogen ligt, trachten om eventuele problemen die voortkomen uit de dienstverlening op te lossen.

Intellectuele eigendomsrechten

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website. Alle tekst- en beeldinformatie op de primalbbq.nl site is auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht van deze site berust bij primalbbq.nl (nibiru commerce). De website van primalbbq.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van primalbbq.nl. De website van primalbbq.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan primalbbq.nl, zulks ter beoordeling van primalbbq.nl.

Primal BBQ
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0