Beste Pellet Grills van 2023

Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete pellet grills van 2023. Dit is een ruime selectie gebaseerd op prijs, populariteit en kwaliteit. 

1 Z Grills 6002

Z Grills 6002

Met een eenvoudig af te lezen digitaal bedieningspaneel en een snel instelbaar temperatuurbereik is grillen op de Z Grill 6002 net zo eenvoudig als het bedienen van een oven. Nauwkeurige temperatuurregeling geeft je de consistentie, zodat je keer op keer perfecte resultaten krijgt.
Toevoegen aan vergelijken
2 Traeger Ranger

Traeger Ranger

Dit is de mobiele pellet grill van Traeger. Vanwege zijn formaat kun je hem eenvoudig meenemen (bijv. camping, boot of op je balkon). Op deze wijze kun je overal genieten van jouw houtgestookte gerechten.   
Toevoegen aan vergelijken
3 Traeger Ironwood 650

Traeger Ironwood 650

Met de Traeger Ironwood 650 voorzie je tot wel 19 personen van een heerlijke maaltijd met authentieke rooksmaak. Deze barbecue beschikt namelijk over een super smoke functie, waarmee je op elk willekeurig moment extra rook toevoegt.
Toevoegen aan vergelijken
4 Weber Smokefire EX4 GBS

Weber Smokefire EX4 GBS

Met de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een echte rokerige barbecuesmaak mee. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden en zorgen voor een rooksmaak aan je pulled pork of hamburger. Daarnaast vind je in de ingebouwde Weber Connect thermometer de ideale barbecue assistent. Download de Weber Connect app (iOS en Android) op je smartphone of tablet, verbind de thermometer via wifi en je krijgt volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo heb je de hulp van een andere barbecueliefhebber niet meer nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Met 2 grilloppervlakken heb je genoeg ruimte om te barbecueën voor wel 20 personen tegelijkertijd.
Toevoegen aan vergelijken
5 Weber Smokefire EX6 GBS

Weber Smokefire EX6 GBS

Met de Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een echte rokerige barbecuesmaak mee. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden en zorgen voor een rooksmaak aan je pulled pork of hamburger. Daarnaast vind je in de ingebouwde Weber Connect thermometer de ideale barbecue assistent. Download de Weber Connect app (iOS en Android) op je smartphone of tablet, verbind de thermometer via wifi en je krijgt volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo heb je de hulp van een andere barbecueliefhebber niet meer nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Met 2 grilloppervlakken heb je genoeg ruimte om te grillen voor wel 30 personen tegelijkertijd.
Toevoegen aan vergelijken
6 Traeger Pro Series 780

Traeger Pro Series 780

Laat het feest beginnen met de Traeger Pro WiFi pelletbarbecue. Set it & forget it, want met de Traeger GrillGuide® en de WiFIRE® controller wordt barbecueën kinderspel. Selecteer je recept uit de Traeger app, download het naar je barbecue en koken maar.
Toevoegen aan vergelijken
7 Traeger Pro Series 22

Traeger Pro Series 22

De Traeger Pro 22 wordt vervangen door de Traeger Pro 575 en is daarom niet beschikbaar in webshops die wij promoten. In onze prijsvergelijker vind je daarom prijzen van de Traeger Pro 575.
Toevoegen aan vergelijken
8 Z Grills 700

Z Grills 700

Met een eenvoudig af te lezen digitaal bedieningspaneel en een snel instelbaar temperatuurbereik is grillen op een Z Grills 700 net zo eenvoudig als het bedienen van een oven. Nauwkeurige temperatuurregeling geeft u de consistentie, zodat u keer op keer perfecte resultaten krijgt.
Toevoegen aan vergelijken
9 Traeger Pro Series 575

Traeger Pro Series 575

De Traeger Pro-serie is de best verkochte pelletgrill ter wereld. De geheel nieuwe Traeger Pro 575 grill is nu nog beter met een verbeterde controller die WiFIRE®-technologie.
Toevoegen aan vergelijken
10 Traeger Ironwood 885

Traeger Ironwood 885

De Ironwood 885 is een superieure pellet grill en is voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen van Traeger. Grill nu eenvoudig jouw favoriete gerechten op deze Ironwood 885.
Toevoegen aan vergelijken

*Wij proberen het overzicht zo actueel mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat de verkopers van de pellet grills wijzigingen doorvoeren in hun assortiment die bij ons nog niet zijn verwerkt.

Pellet grills van Traeger

Pellet grills van Weber

Pellet grills onder €750,-

Pellet grills tussen €750 en €1000

Pellet grills tussen €1000 en €1500

Pellet grills boven de €1500

Pellet barbecue koopgids

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pellet barbecue? Bekijk dan onze koopgids

Traeger-Pro-575-pellet-grill-front (1)
Primal BBQ
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0