Beste Pellet Grills van 2023

Pellet grills worden steeds populairder onder barbecueliefhebbers vanwege hun gemak en veelzijdigheid. Als je op zoek bent naar de beste pellet grill voor jouw buiten kookbehoeften in 2023, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we een lijst presenteren van de topkeuzes voor pellet grills in 2023.

1 Traeger Timberline 850

Traeger Timberline 850

Deze uitgebreide Traeger Timberline 850 beschikt over 3 grillroosters met voldoende grilloppervlak om 25 personen van een heerlijk maaltijd met authentieke rooksmaak te voorzien. Met de super smoke functie voeg je namelijk op elk gewenst moment extra rook aan jouw gerecht toe. Dankzij de meegeleverde thermometer houd je de temperatuur van jouw gerecht in de gaten. Wil je de temperatuur aanpassen, maar ben je net even binnen? Dan pas je de instellingen gemakkelijk aan via de Traeger app. Daarnaast is het ook mogelijk om via de app nieuwe recepten te downloaden, zodat de barbecue precies de juiste instellingen gebruikt.
Toevoegen aan vergelijken
2 Traeger Timberline 1300

Traeger Timberline 1300

De Timberline 1300 is één van de nieuwste modellen van Traeger Grills. Met het nieuwe innovatieve controlsysteem kunt u nog sneller en nauwkeuriger de temperatuur instellen
Toevoegen aan vergelijken
3 Traeger Pro Series 22

Traeger Pro Series 22

De Traeger Pro 22 wordt vervangen door de Traeger Pro 575 en is daarom niet beschikbaar in webshops die wij promoten. In onze prijsvergelijker vind je daarom prijzen van de Traeger Pro 575.
Toevoegen aan vergelijken
4 Traeger Ironwood 650

Traeger Ironwood 650

Met de Traeger Ironwood 650 voorzie je tot wel 19 personen van een heerlijke maaltijd met authentieke rooksmaak. Deze barbecue beschikt namelijk over een super smoke functie, waarmee je op elk willekeurig moment extra rook toevoegt.
Toevoegen aan vergelijken
5 Z Grills 1000

Z Grills 1000

Iedereen kan een instant grillmaster zijn met de Z Grills 1000 Pellet Grill. Met een eenvoudig af te lezen digitaal bedieningspaneel en een snel instelbaar temperatuurbereik is grillen net zo eenvoudig als het bedienen van een oven. Nauwkeurige temperatuurregeling geeft u de consistentie, zodat u keer op keer perfecte resultaten krijgt.
Toevoegen aan vergelijken
6 Traeger Ironwood 885

Traeger Ironwood 885

De Ironwood 885 is een superieure pellet grill en is voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen van Traeger. Grill nu eenvoudig jouw favoriete gerechten op deze Ironwood 885.
Toevoegen aan vergelijken
7 Traeger Timberline XL

Traeger Timberline XL

De Traeger Timberline XL is een indrukwekkende barbecue die geschikt is voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. Dit model is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor het een geweldige keuze is voor de echte barbecue liefhebbers.
Toevoegen aan vergelijken
8 Weber Smokefire EX6 GBS

Weber Smokefire EX6 GBS

Met de Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een echte rokerige barbecuesmaak mee. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden en zorgen voor een rooksmaak aan je pulled pork of hamburger. Daarnaast vind je in de ingebouwde Weber Connect thermometer de ideale barbecue assistent. Download de Weber Connect app (iOS en Android) op je smartphone of tablet, verbind de thermometer via wifi en je krijgt volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo heb je de hulp van een andere barbecueliefhebber niet meer nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Met 2 grilloppervlakken heb je genoeg ruimte om te grillen voor wel 30 personen tegelijkertijd.
Toevoegen aan vergelijken
9 Traeger Ranger

Traeger Ranger

Dit is de mobiele pellet grill van Traeger. Vanwege zijn formaat kun je hem eenvoudig meenemen (bijv. camping, boot of op je balkon). Op deze wijze kun je overal genieten van jouw houtgestookte gerechten.   
Toevoegen aan vergelijken
10 Weber Smokefire EX4 GBS

Weber Smokefire EX4 GBS

Met de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een echte rokerige barbecuesmaak mee. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden en zorgen voor een rooksmaak aan je pulled pork of hamburger. Daarnaast vind je in de ingebouwde Weber Connect thermometer de ideale barbecue assistent. Download de Weber Connect app (iOS en Android) op je smartphone of tablet, verbind de thermometer via wifi en je krijgt volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo heb je de hulp van een andere barbecueliefhebber niet meer nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Met 2 grilloppervlakken heb je genoeg ruimte om te barbecueën voor wel 20 personen tegelijkertijd.
Toevoegen aan vergelijken

*Wij proberen het overzicht zo actueel mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat de verkopers van de pellet grills wijzigingen doorvoeren in hun assortiment die bij ons nog niet zijn verwerkt.

Pellet grills van Traeger

Pellet grills van Weber

Pellet grills onder €750,-

Pellet grills tussen €750 en €1000

Pellet grills tussen €1000 en €1500

Pellet grills boven de €1500

Pellet barbecue koopgids

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pellet barbecue? Bekijk dan onze koopgids

Traeger-Pro-575-pellet-grill-front (1)
Primal BBQ
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0