Beste Pellet Grills van 2022

Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete pellet grills van 2022. Dit is een ruime selectie gebaseerd op prijs, populariteit en kwaliteit. 

1 Traeger Pro Series 780

Traeger Pro Series 780

Laat het feest beginnen met de Traeger Pro WiFi pelletbarbecue. Set it & forget it, want met de Traeger GrillGuide® en de WiFIRE® controller wordt barbecueën kinderspel. Selecteer je recept uit de Traeger app, download het naar je barbecue en koken maar.
Toevoegen aan vergelijken
2 Z Grills 6002

Z Grills 6002

Met een eenvoudig af te lezen digitaal bedieningspaneel en een snel instelbaar temperatuurbereik is grillen op de Z Grill 6002 net zo eenvoudig als het bedienen van een oven. Nauwkeurige temperatuurregeling geeft je de consistentie, zodat je keer op keer perfecte resultaten krijgt.
Toevoegen aan vergelijken
3 Traeger Ironwood 885

Traeger Ironwood 885

De Ironwood 885 is een superieure pellet grill en is voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen van Traeger. Grill nu eenvoudig jouw favoriete gerechten op deze Ironwood 885.
Toevoegen aan vergelijken
4 Weber Smokefire EX6 GBS

Weber Smokefire EX6 GBS

Met de Weber SmokeFire EX6 GBS Wood Fired Pellet Grill geef je je gerechten een echte rokerige barbecuesmaak mee. Deze barbecue werkt namelijk met houtpellets die door een warmte-element ontbranden en zorgen voor een rooksmaak aan je pulled pork of hamburger. Daarnaast vind je in de ingebouwde Weber Connect thermometer de ideale barbecue assistent. Download de Weber Connect app (iOS en Android) op je smartphone of tablet, verbind de thermometer via wifi en je krijgt volledige begeleiding tijdens het grillen. Zo heb je de hulp van een andere barbecueliefhebber niet meer nodig om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Met 2 grilloppervlakken heb je genoeg ruimte om te grillen voor wel 30 personen tegelijkertijd.
Toevoegen aan vergelijken
5 Traeger Bronson 20

Traeger Bronson 20

De geheel nieuwe Bronson 20 is een houtgestookte grill van Traeger. Deze is gebouwd om buiten in je tuin of op je stedelijk terras de lekkerste gerechten te bereiden voor max. 10 personen. Het LED Digital Elite Controller-display toont de interne grilltemperatuur en heeft nauwkeurige temperatuurinstellingen. 

Toevoegen aan vergelijken
6 Traeger Pro Series 22

Traeger Pro Series 22

Een prachtige complete barbecue, gemaakt van de kwaliteit die we van oudsher van Traeger gewend zijn! De Traeger barbecues zijn de leiders van de markt als het gaat om buitenkeukens gestookt op hardhout-pellets. Deze pellets zijn er in vele smaken zodat u altijd het juiste aroma aan uw te grillen producten kunt toevoegen. De Traeger Pro 22 is een gloednieuw model waardoor de buitenkeuken standaard is uitgerust met de meest recente technieken voor een optimale controle over uw te bereiden eten.
Toevoegen aan vergelijken
7 Z Grills 700

Z Grills 700

Met een eenvoudig af te lezen digitaal bedieningspaneel en een snel instelbaar temperatuurbereik is grillen op een Z Grills 700 net zo eenvoudig als het bedienen van een oven. Nauwkeurige temperatuurregeling geeft u de consistentie, zodat u keer op keer perfecte resultaten krijgt.
Toevoegen aan vergelijken
8 Traeger Ranger

Traeger Ranger

Dit is de mobiele pellet grill van Traeger. Vanwege zijn formaat kun je hem eenvoudig meenemen (bijv. camping, boot of op je balkon). Op deze wijze kun je overal genieten van jouw houtgestookte gerechten.   
Toevoegen aan vergelijken
9 Traeger Timberline 1300

Traeger Timberline 1300

De Timberline 1300 is één van de nieuwste modellen van Traeger Grills. Met het nieuwe innovatieve controlsysteem kunt u nog sneller en nauwkeuriger de temperatuur instellen
Toevoegen aan vergelijken
10 Traeger Pro Series 575

Traeger Pro Series 575

De Traeger Pro-serie is de best verkochte pelletgrill ter wereld. De geheel nieuwe Traeger Pro 575 grill is nu nog beter met een verbeterde controller die WiFIRE®-technologie.
Toevoegen aan vergelijken

*Wij proberen het overzicht zo actueel mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat de verkopers van de pellet grills wijzigingen doorvoeren in hun assortiment die bij ons nog niet zijn verwerkt.

Pellet grills van Traeger

Pellet grills van Weber

Pellet grills onder €750,-

Pellet grills tussen €750 en €1000

Pellet grills tussen €1000 en €1500

Pellet grills boven de €1500

Primal BBQ
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0